Ξενοδοχείο Hermes Apartments
Covid-19

Αρχική - Hermes Apartments

Στο κέντρο της γαλήνης, με ανεπιτήδευτη κρητική φιλοξενία, τα καταλύματά μας συνδυάζουν άψογα τα στοιχεία της κρητικής παράδοσης με την άνεση των εγκαταστάσεων μας. Στο Hermes Apartments & Hermes Beach τείνουμε να ακολουθούμε τους κανόνες της κρητικής φιλοξενίας, με την αφοσίωσή μας να κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν άνετα, όπως στο σπίτι τους. Δύο οικογενειακά καταλύματα που προτείνουν ένα ευρύ φάσμα παροχών, έξυπνων υπηρεσιών, που σίγουρα θα παρασύρουν τους επισκέπτες σε μια ονειρική περιπέτεια.

To Hermes Apartments βρίσκεται στο χωριό Κάτω Σταλός μόλις 7χιλ. δυτικά από το κέντρο της πόλης των Χανίων, 100μ από την καταπληκτική αμμώδη παράλια της περιοχής, πάνω σε ένα λοφίσκο που προσφέρει μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο των Χανίων και το κρητικό πέλαγος.

Για κρατήσεις σχετικά με το Hermes Beach Hotel κάντε κλικ εδώ

Κάντε κράτηση απευθείας μαζί μας και κερδίστε έκπτωση 5%!

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή. Περίοδος διαμονής Απρίλιος-Οκτώβριος.

To Hermes Apartments βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Σταλός, σε απόσταση μόλις 7km δυτικά από το κέντρο της πόλης των Χανίων, 100μ από την αμμώδη παράλια της περιοχής και πάνω σε ένα λοφίσκο που προσφέρει μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο των Χανίων και το Κρητικό Πέλαγος.